Despre mine

Ați așteptat să vă spun câți ani am și ce zodie sunt? Ei bine, am cea mai frumoasă vârstă din viața mea, pe care nu o ascund și cu care mă mândresc, iar zodiile îmi spun că nu aș face casă bună cu bărbatul. Mulțumesc Celui de Sus, am găsit înțelegere, iar aurașul pe nume Ionel face această unire și mai trainică.

 

Deși sunt licențiată în limbi străine, fac jurnalism de când mă țin minte. Norocul, în formă radio și TV a fost baza, PentruEA.md este marea provocare, iar bloggingul – marea pasiune, pentru care am tot mai puțin timp. De când sunt mamă cu normă supraîntreagă, prioritățile s-au dat de multe ori peste cap în favoarea Regelui Familiei. Întotdeauna însă, nu mi-am uitat cel mai frumos rol – asumat și trăit zilnic – de femeie.

 

Aici veți citi despre multe și toate, pentru că pasiunile mele nu se opresc doar la jurnalism. Dorul pentru muzica studiată și practicată patru ani la Crenguța de Iederă mă îndeamnă adesea la păreri personale în domeniu. Îmi place să-mi împart rețetele reușite, mi-i dragă să vă spun despre realizările mele și țin să-mi expun părerea când e vorba despre o problemă ce mă vizează.

 

Îmi trăiesc viaţa zbuciumat, intens şi, pe cât îmi reuşeşte, frumos. Sunt pasionată de media, muzică şi sunt o fire foarte sociabilă, directă şi exigentă. Sunt tare meticuloasă, în casa şi în geanta mea nimic nu stă întâmplător şi toate îşi au locuşorul lor.

 

Nu am multe şcoli, iată de ce nu voi da prea multe sfaturi pe aici. Vreau doar ca parerea mea să fie auzită, împărtăşită sau blamată, dar respectată. În rest, trăiesc în R.M. şi asta îmi mănâncă toate zilele…