A te crede și a fi vedetă e mare diferență! Multe dintre tinerele interprete de la noi sunt absorbite de celebritate din primele încercări de a ieși pe scenă sau de a produce 1-2 piese. Cele care au demostrat talentul și și-au câștigat celebritatea de-a lungul anilor nu au făcut-o întâmplător și nici zadarnic. Natalia Barbu a așteptat momentul oportun, nu s-a grăbit, nu a forțat nota și a reușit să eclipseze multe „vedete” de la noi.

Mă refer la recentul concert al artistei, stabilită de ceva vreme la București. Concert care, pe lângă o bună organizare, o acustică perfectă, un sunet de excepție și o imagine bine gândită, a fost un real succes, un examen în care Natalia a demostrat că merită cele mai înalte aprecieri posibile pentru o interpretă.

Nicio notă în plus, niciun moment forțat, nicio secundă fără sens în spectacolul „Te iubesc” al Nataliei Barbu. Cine mai avea dubii că această interpretă a obținut ceva întâmplător în carieră, greșește amarnic. O asemenea performanță se atinge cu greu, două ore de live intensiv, în atâtea stiluri și cu atâta ashow – pot să îndrăznesc a o numi „Beyonce de Moldova!”.

Foto: Ellene Mocrii