Mare nevoie pentru o femeie să fie unică și irepetabilă, să aibă o rochie ce o deosebește și mai ales, să nu se repete. Dacă două dame se pomenesc la același eveniment într-o ținută asemanatoare e mare tragedie, neapărat una dintre ele va face cale întoarsă acasă pentru a-și lua altceva (asta până a intra în pământ de ciudă).

Vă închipuiți ce tragedie pentru două artiste să se pomenească purtând același model de rochie?

Am descoperit recent că două dintre cele mai stilate artiste de pe la noi au gusturi foarte asemănătoare în privința rochiilor de seară.

Dupa ce am admirat-o pe Adriana Ochișanu într-o superbă rochie colorată la serata de creație a lui Alexandru Vdovicenco (6 octombrie 2011, Palatul Național), am descoperit foarte recent în presa de specialitate ce ținută a avut Karizma atunci când a fost nașă pentru prima dată – foarte asemănătoare, doar că lăsându-i umerii decoperiți. Cred că pozele sunt foarte relevante.

Un lucru e bun în toată istoria aceasta, doamnele au cu adevarat gusturi bune și noroc de ele ca nu s-au pomenit la același eveniment la fel îmbrăcate. Sper că le-am ajutat în acest sens.