Aproximativ doi ani de când sunt potcovită… folcloric, prezentând Topul Muzicii Populare la Noroc TV. Doi ani în care am aflat extraordinar de multe despre artiştii autohtoni, uneori lucruri pe care nici ei nu le ştiu…

Astăzi am filmat ultima emisiune…

Graţie Salonului de modă Feodora am beneficiat chiar de la bun început de două costume, concepute şi bine lucrate anume pentru acest proiect, unul dintre ele devenind mascota, sau dacă vreţi – imaginea mea în acest clasament. Mai îndrăznesc să îmbrac şi alte costume, ii tradiţionale ori stilizate din colecţia personală sau picate cu tronc la inimă de la vreo prietenă, că aşa sunt femeile, nu pot apărea mereu la fel îmbrăcate. Acest costum, însă mi-a rămas cel mai drag.

Astăzi am filmat ultima emisiune…

Am ţinut să-l port şi la ediţia a 5-a a „Potcoavei de Aur”, atunci am realizat pentru prima dată un live la TV, lucru de care am rămas chiar eu foarte plăcut minunată. Probabil anume costumul a fost cel care mi-a purtat Noroc.

Ei bine, astăzi am filmat ultima emisiune… Top 10 „Potcoava de Aur”, Muzică Popularăpurtând acest costum. Nu vreau să cred că m-am despărţit de el pentru mult timp, însă până la anul… precis nu mai intrăm în el.

Vă invit duminică, ora 14:00 pe Noroc TV ca să impărtăşiţi cu mine nostalgia ultimei emisiuni în costumul preferat de clasament.

Proiectul Top 10, bineînţeles continuă, însă deja în „tunici” şi „bluzici”… până către începutul lui decembrie când vor poposi „Potcoavele”, dar şi după zurgălăi. Vă aştept cu drag la Noroc

;)