Cică moda revine. N-am nici un gram împotrivă, însă îmi doresc să revină cu adevarat, nu doar aşa, pe hârtie.

Pe lingă aceasta, mi-aş mai dori să lăsăm un pic tocurile cui şi straiele sofisticate, ori chiar cei mai versaţi stilişti ne-au recomandat să căutam bine în sofca bunicii şi în “gardiropul” mamei – avem ce gasi şi ce purta de acolo. Din această categorie s-ar parea că fac parte vedetele articolaşului meu, însă acest articol vestimentar – credeţi-mă – nu s-a perimat de câţiva ani nici pentru o clipă. Am “holbat” ochii cu asemenea ciupici prin mahala, dar şi acasă, iar zilele trecute i-am regăsit alături de celebrii slapi de guma pe preşul din faţa uşii la casa parintească din sat. Ca să nu vă mai spun că îi tot zăresc prin pomenele pentru morţi în fiecare an la cimitir.

N-am rezistat tentatiei şi-i i-am probat.

ŞOCANT ar scrie UNIMEDIA!

:)
Foarte comozi, călduţi şi stilaţi – de ce nu i-am purta într-o veselie în 2011? – aşa de bine ca la anul să fie în trend şi ca Floare să devină a doua poveste de succes în domeniul fabricării încălţămintei în Moldova (după Zorile).


-Bine, bine – ziceţi, dar exemple similare mai avem? Bineinţeles. Atrageţi, vă rog, atenţia la gâtul mai multor domnişoare şi ve-ţi observa nişte basmale stilate, colorate şi florate – de la bunica luate.

Chiar şi vedetele au adoptat acest stil, întrecându-se în culori şi modele cât mai meobişnuite.


Haideţi să boicotăm balerinii care ne rod şi sunt incomozi, tocurile care ne obosesc talpa şi ne umflă venele, pantofii din nu ştiu ce piele care ne fac picioarele să transpire şi să alegem în această primăvară şi vară nişte ciupici din lână, cu talpa ortopedică şi înălţmea perfectă, recomandată – 2 cm, uşori şi comozi. Haideţi să fim măcar o dată “în rând cu lumea” şi cu un pas înaintea modei

;)

P.S. Costa între 65 şi 80 de lei

;)