tort

Să fii o lady poate fi şi o întîmplare, dar sa ai şi o pijama stylată e chiar lucru mare. Nu ştiu altele cum sînt dar eu cînd mă gîndesc la Petrecerea în pijamale, la fiecare domnisoară şi doamnă în parte, îi văd în primul rînd pijama, ce poate sa ne caracterizeze mai bine.

În pijama trebuie, ba nu – e obligatoriu să te simţi bine, deoarece aceasta este îmbracată în cele mai importante momente ale vieţii (cred că nu e necesar să le enumăr).

Totodată, pijamaua este accesoriul foarte definitoriu de frumuseţe şi eleganţă.

Gata despre pijamale, acum despre Petrecerea în pijamale: A FOST SUPER!!! Ca sa înţelegeţi că nu vă mint, vă puteţi uşor convinge prin faptul că am scris despre petrecere abia acum – la vreo 10 zile difetenţă. Acum mi-am revenit din acea euforie frumoasă: amalgam de frumuseţe pe metru pătrat, cîntece deosebite, invitaţi picanţi, atmosferă incendiară şi incendiată de muuuuuuuulte surprize.

Fetele in pijamale

Nu am prea multe poze pentru voi deoarece am stat mai mult cu degetul pe tragaciul aparatului foto decit in fata lui, totusi… am ceva. Am o „buriana” (vorba profesoarei mele de geografie din liceu) – un narcis frumos pe care l-am primit de la primul invitat al serii – Dyma. Va jur ca mina din poza este a mea, eu fiind ocupata cu fotografiatul.

Narcis

Magazinele Debenhams si Forever 18 au prezentat fetelor tendintele primaverii in citeva exemplare de colectie foarte stilate si potrivite pentru multe ocazii. Pentru prima data am fost model… cam modest modelul din mine, o leaca fricos, da merge. Admirati:

Stilata by Debenhams

A doua surptiza a serii a fost Alexandru Manciu, cel rasfatat cum se poate mai bine de fete si care a rasfatat fetele cu prezenta sa pina dupa miezul noptii. Ma pot mindri ca am purtat citeva ore centura vedetei Fabricii de Staruri I adusa tocmai din Dubai. La sfirsit nu vroiam sa ma despart de ea, dar de ochi frumosi care ma implorau si de mila pantalonilor ce vroiau sa cada i-am intors-o. Haaaaa… Credeti ca degeaba? Nooo… Never. Am negociat un fular sau o esarfa (boala mea eterna) adusa din primul turneu ce-l va avea peste hotare. Ce credeti? Urmaresc acum orice pas al baiatului. Daca ramin fara esarfa…?!

Eu, Alexandru Manciu si Rodica Cheptine

O doamna si o vitoare doamna UNIMEDIA uitindu-se (probabil) spre o potentiala doamna UNIMEDIA

S-a cintat, s-a dansat (streeptease… ssssssssst), s-a glumit, intr-un cuvint a fost o petrecere just for ladies. Fetele au fost in elementul lor: frumoase, gratioase, cochete, talentate, feminine… Tare-i bine doar intre femei, dar la sfirsit tot la barbatei au alergat cu toatele, sa nu de-a jos cumva de pe pat vreunul sau sa ramina prea mult timp dezvelit.

Cu o draga amica

Ca sa-mi indreptatesc aportul la petrecere, la sfirsit (fara sa ma laud) am spalat toate vasele!!! Ia zice-ti, acuma sunt buna de maritat?

Ei...